Metamorfose van onze winkels

Terug naar Blog

Metamorfose van onze winkels

U heeft het inmiddels misschien al gemerkt; Ook onze fysieke winkels hebben een flinke metamorfose ondergaan. Wij zijn zelf erg blij met het resultaat en leggen u graag onze beweegredenen uit. Rezatex Stoffen is al ruim 30 jaar actief in de stoffenbranche. Wij onderscheiden ons graag door het leveren van kwaliteitsstof samen met een passend advies en goede service!

Waarom?

Dat heeft ons “stof” tot nadenken gegeven over hoe wij u als klant nóg persoonlijker kunnen adviseren en beter van dienst kunnen zijn in een gezellige winkel tussen al onze stoffen en fournituren. Wanneer u onze winkel bezoekt vindt u geen rekken meer met rollen van tientallen meters stof. Daarvoor in de plaats vindt u nu verschillende vakken met opgevouwen meters stof die makkelijker hanteerbaar en voelbaar zijn. De stoffen zijn nog altijd geprijsd per meter.

Service zoals u die gewend bent

U kunt gewoon net als “vroeger” stoffen bij ons per 25 cm kopen, onze medewerkers knippen graag voor u de gewenste lengte af. Ook hebben wij de meeste (basis) stoffen nog altijd gewoon op voorraad. Wij doen ons uiterste best om het assortiment zo compleet mogelijk te houden, en gaan zoveel mogelijk mee met de laatste trends.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in een van onze vestigingen

Meer informatie over onze winkels en openingstijden vindt u hier.

 

social position

Comments (2)

 • Carla Wante Antwoord

  Hoi,
  Ik ben een regelmatige (wekelijks) bezoeker van jullie stoffenzaak in Kerkrade. Ben tevreden over jullie aanbod en hoe de uitstalling was. Maar toch heb ik een opmerking over de nieuwe aanpak.
  Het mag er wel mooi uitzien de nieuwe metamorfose en ik ben nu een paar keer in de winkel geweest maar als klant vind het lastiger en niet klantvriendelijker om stoffen uit te zoeken. Ik ben me ervan bewust dat je moet veranderen om een betere uitstraling te krijgen en zo ook meer publiek te trekken. Vernieuwen is nodig. Maar toch vind ik deze aanpak niet prettig. Je kunt niet zoals voorheen een stof breeduit leggen en het is niet overzichtelijk. Je ziet een klein streepje van de stof omdat ze op elkaar liggen. Je moet de stof er uitpakken en om te zien of hij bevalt en dan opvouwen om hem terug te leggen. Ik ben netjes opgevoed om iets weer zo terug te leggen als je het hebt gepakt. Bij de rollen duwde je de rol terug. Misschien is het zo voor de medewerksters beter omdat ze niet meer zo zwaar hoeven te tillen (pluspunt) maar toch blijf ik bij mijn kritische en ik hoop niet vervelende opmerking.
  Met vriendelijke groet,
  Carla Wante

  01/05/2018 bij 15:40
  • Rezatex Stoffen Antwoord

   Beste Carla,

   Allereerst natuurlijk bedankt voor het jarenlange vertrouwen in onze winkel(s). Wij hebben veel begrip voor uw opmerking en alle opmerkingen van klanten in het algemeen. We stellen het daarom zéér op prijs dat u met ons probeert mee te denken, en nemen uw opmerking en toelichting graag mee.

   Met vriendelijke groet,
   Rezatex Stoffen

   01/05/2018 bij 15:50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar Blog