Garantie & klachten

Klantbeoordelingen

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te monitoren, maken wij gebruik van KiyOh. KiyOh is een onafhankelijke partij, die onze klanten de mogelijkheid biedt om voor en na hun aankoop hun ervaring met ons te delen. Het is voor ons namelijk belangrijk om te achterhalen wat er zich afspeelt onder onze klanten. Feedback van onze klanten biedt Stoffenwinkel de mogelijkheid om tussentijds de bedrijfsvoering aan te passen. Hierdoor kunnen wij nog sneller en efficiënter inspelen op de huidige behoefte van onze klanten en de markt.

Garantie

Rezatex Stoffen biedt online stoffen met de garantie zoals bij een off-line aankoop. Op alle producten die via onze webshop verkocht worden is de wettelijke garantie van toepassing. Mocht U hiervan gebruik willen maken, dan kunt u een service aanvraag invullen via ons contactformulier met uw gegevens en garantiegeval. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachten

Zoals eerder vermeld, draait bij Rezatex Stoffen alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met uw bestelling of onze service dan horen wij dat graag. U kunt u uw klacht schriftelijk indienen naar het volgende adres:

Rez@tex Stoffen B.V.
T.a.v. de directie
Mgr. Theelenstraat 3
5954 AX Beesel

De directie zal uiterlijk binnen 14 dagen uw klacht inhoudelijk beantwoorden.

Geschillencommissie

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan:

Geschillencommissie Thuiswinkel
Postbus 90600
2509 LP te Den Haag
(www.sgc.nl).

In geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR). Deze website is te breiken via ec.europa.eu/consumers/odr/. Heb jij, ondanks de zorg die wij besteden aan onze producten, vragen over een product of dienst? Meld dit ons en wij staan direct voor je klaar om het op te lossen. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.