Veelgestelde vragen

Jazeker, U kunt bij ons een gratis proefstaal bestellen voor alle stoffen die voorradig zijn. Meer informatie hierover vindt U op deze pagina.

Ja, Rezatex heeft 3 vestigingen in Limburg waar onze medewerksters u graag te woord staan en kunnen voorzien van een passend advies. Meer informatie over onze vestigingen vindt u op deze pagina. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Bent u op zoek naar een specifiek product, dan raden wij u ten zeerste aan om vooraf contact met ons op te nemen over de actuele voorraad om teleurstelling te voorkomen.

U kunt ons het beste bereiken per e-mail. U kunt uw vraag stellen via ons standaard contactformulier op de contact pagina, of rechtstreeks mailen naar webshop(at)rezatexstoffen.nl. Uw vraag wordt dan direct bij de juiste persoon neergelegd en u zult z.s.m. een antwoord van ons ontvangen.

Ook kunt u ons per e-mail bereiken. Echter kunnen wij door drukte u niet altijd direct op de juiste manier te woord staan.

Ja, alle prijzen die op onze webshop genoemd worden zijn altijd inclusief BTW.

Op maat geknipte artikelen die aan de omschrijving en kleur voldoen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Kleuren op het beeldscherm wijken altijd af van de werkelijkheid. U heeft de mogelijk om vooraf een proefstaal aan te vragen.

Mocht u een totaal andere stof of kleur gekregen hebben, dan wordt dit uiteraard wel opgelost. Neem hiervoor altijd even contact met onze klantenservice op zodat wij het proces in gang kunnen zetten.

Geen probleem. Neem even contact op met onze klantenservice en wij zullen voor u nagaan of we dit product kunnen bestellen. Wij kunnen normaal gesproken alles nabestellen bij onze leveranciers.

Zeker kunnen wij ook grote hoeveelheden of grote lengtes stoffen aan u leveren. Wij hebben een grote voorraad basisstoffen en kunnen stoffen binnen een aantal dagen op voorraad hebben. Echter op voorwaarde dat deze (mode)stoffen nog bij onze leveranciers te verkrijgen zijn. Ook kunt u natuurlijk van diverse kortingen profiteren bij grote bestellingen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Uiteraard kunt u bestellingen ook in onze winkels afhalen. Dit kunt u aangeven bij de verzendmethodes in het afrekenproces. Geef in de omschrijving aan in welke winkel u de producten graag wilt afhalen. De adressen van onze vestigingen vindt u op deze pagina. U ontvangt van ons een bericht wanneer de bestelling voor u klaar ligt.