Verzenden & retourneren

Onderstaand treft u een overzicht van de levertijden en verzendkosten die wij hanteren voor klanten die zich bevinden in Nederland, Duitsland en België. Voor verzendingen in overige landen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 BestemmingVerzendkostenLevertijd
 Nederland€ 6,951 werkdag
 België€ 9,951 werkdag
 Duitsland€ 10,952 werkdagen
 Overige landenop aanvraagop aanvraag

Verzendkosten

Alle bestellingen binnen Nederland boven de € 35,00 die met iDEAL of Vooraf Overmaken betaald zijn, worden GRATIS verzonden! Voor alle orders onder de € 35,- binnen Nederland (ongeacht het gewicht en de grootte) brengen wij een bedrag van € 6,95 in rekening. Is uw pakket zwaarder dan 10 kilogram of hebben wij meer pakketten nodig voor het verzenden van uw bestelling, dan is de meerprijs voor rekening van Rezatex Stoffen.

Levertijden

Wij dragen zorg voor een zeer snelle afhandeling van uw bestelling. Voor alle voorradige artikelen geldt: “op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald, de volgende werkdag in huis” (binnen Nederland). Of de betreffende koerier het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een Track & Trace code waarmee u online uw bestelling kunt volgen. Mocht een product niet op voorraad zijn dan ontvangt u van ons tijdig bericht of staat dit vermeld in de productomschrijving.

Bent u niet thuis op het moment dat u bestelling wordt bezorgt, dan wordt uw pakketje nogmaals aangeboden op het door u opgegeven adres. Is het pakketje tweemaal aangeboden door de koerier, dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde postkantoor voor u afgegeven. U krijgt dan een briefje in de brievenbus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

Artikelen die naar België worden verzonden, worden doorgaans de volgende werkdag thuisbezorgd. Voor producten die naar Duitsland worden verzonden geldt een levertijd van 2 werkdagen en voor alle overige zendingen kunt u contact opnemen voor de levertijd.

Retourneren

Klanten van Rezatex Stoffen hebben 14 dagen na ontvangst van hun producten de tijd heeft om “zonder opgave van redenen” de overeenkomst te herroepen. Na deze melding hebben klanten nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Wij verzoeken u vriendelijk alle eventuele meegezonden documentatie te voegen bij de retourzending.

Retouradres:
Sint Jorisstraat 35
5911 HB Venlo

Herroeping

Na 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van alle artikelen vervalt het herroepingsrecht, m.u.v. vooraf speciaal gemaakte afspraken, uitzonderingen hierop zijn helaas niet mogelijk. Indien u geen herroepingsrecht meer heeft, dan kan het product alleen na overleg met en goedkeuring met Rezatex Stoffen geretourneerd worden.

Met het modelformulier voor herroeping kunt u aangeven dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

Indien er door de consument onnodige schade aan het product is ontstaan of een ongefrankeerde zending retour wordt gestuurd, zal deze in waardevermindering worden gebracht op uw aankoopbedrag.

Voor een correcte en spoedige afhandeling verzoeken wij u om de orderbevestiging en de aankoopfactuur bij te sluiten, de orderbevestiging en de aankoopfactuur zijn u automatisch toegezonden op het moment dat u uw order heeft geplaatst.

Terugbetaling

Indien de consument van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Rezatex Stoffen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding zorg voor terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending. Let op! De kosten van de retourzending komen wel voor uw eigen rekening!